Przepis na PAPRYKA MARYNOWANA
SKŁADNIKI DO PAPRYKA co to jest
Gotowanie PAPRYKA MARYNOWANA Z DODATKIEM KOPRU. Składniki do litr wody, duża łyżka soli, 1 łyżka.

Jak ugotować PAPRYKA MARYNOWANA Z DODATKIEM KOPRU

Definicja PAPRYKA MARYNOWANA Z DODATKIEM KOPRU: Składniki Przepis zalewa podawana na 1 l wody: 1 litr wody, duża łyżka soli, 1 łyżka oliwy, 3 łyżki cukru, 1 szklanka octu, koper, ząbek czosnku, lisc laurowy, 2 kulki ziela angielskiego, kulka pieprzu. 1 kg papryki czerwonej, żółtej i pomarańczowej do wrzątku dodac składniki zalewy i gotowac minutę.ostudzic.paprykę umyc, wydrążyc z nasion i pokroic na cząstki, przełożyc do słoi, zalac wystudzoną zalewą, zakręcic wieczka, gotowac od zagotowania wody jeszcze przez 10 minut na średnim gazie.

Czym jest PAPRYKA MARYNOWANA Z znaczenie w Słownik P .