Przepis na Papryka nadziewana
SKŁADNIKI DO PAPRYKA co to jest
Gotowanie Papryka nadziewana grzybami. Składniki do tartej bułki4 łyżki tartego sera1 jajka2 łyżki.

Jak ugotować Papryka nadziewana grzybami

Definicja PAPRYKA NADZIEWANA GRZYBAMI: 4 duże papryki
60 dag grzybów
1 cebula
4 łyżki tartej bułki
4 łyżki tartego sera
1 jajka
2 łyżki masła
sól, pieprz Paprykę przekroić wzdłuż na pół, wyjąć gniazdo nasienne, posolić. Grzyby oczyścić, drobno posiekać, poddusić na tłuszczu z posiekaną cebul?, ostudzić. Do nadzienia dodać tart? bułkę i jajko, wymieszać, przyprawić. Paprykę odwrócić, by wyciekł sos, napełnić farszem, posypać serem. Zapiec.

Czym jest Papryka nadziewana grzybami znaczenie w Słownik P .