Przepis na Papryka w ziołach
SKŁADNIKI DO PAPRYKA W ZIOŁACH co to jest
Gotowanie Papryka w ziołach. Składniki do czerownejpęczek dorodnych cebulek2 ząbki czosnkugał?zki.

Jak ugotować Papryka w ziołach

Definicja PAPRYKA W ZIOŁACH: 50 dag papryki żółtej (2- str?ki)
50 dag papryki czerownej
pęczek dorodnych cebulek
2 ząbki czosnku
gał?zki świeżych ziół: tymianek, majeranek, cz?ber
1 szkl. oleju
czarny pieprz w ziarnach
sól Słoiki wyparzyć. Cebulki umyć. Zagotować 1 szkl. posolonej wody, wrzucić cebulki, gotować 5 min., osączyć. Czosnek obrać, pokroić. Z papryki zdjąć skórkę, wyjąć gniazda nasienne, pokroić w paski. W słoikach układać warstwami paprykę, cebulki, czosnek, zioła. Zalać olejem, uciskając. Słoiki zamknąć, odstawić w chłodne miejsce. Spasteryzować.

Czym jest Papryka w ziołach znaczenie w Słownik P .