Przepis na Papryki nadziewane
SKŁADNIKI DO PAPRYKI co to jest
Gotowanie Papryki nadziewane pomidorami z pesto. Składniki do łyżki oliwyząbek czosnkusól, pieprz2.

Jak ugotować Papryki nadziewane pomidorami z pesto

Definicja PAPRYKI NADZIEWANE POMIDORAMI Z PESTO: 2 czerwone papryki
3 pomidory
2 łyżki pesto
2-3 łyżki oliwy
ząbek czosnku
sól, pieprz
2 kromki chleba
50 g koziego sera
1 łyżka miodu
1 łyżeczka oliwy truflowej / czosnkowej Rozgrzać piekarnik do 220 st. C. Paprykę przekroić na pół, zostawiając szypułkę, oczyścić z gniazd nasiennych. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, przekroić na ćwiartki i włożyć do połówek papryk. Całość posmarować pesto, dodać sól i pieprz. Piec ok. 40 min. Opiec chleb w tosterze i posmarować kozim serem. Wymieszać miód z oliwą truflową i skropić chleb.

Czym jest Papryki nadziewane pomidorami znaczenie w Słownik P .