Przepis na Parówki po
SKŁADNIKI DO PARÓWKI PO co to jest
Gotowanie Parówki po węgiersku. Składniki do 3 duże cebule- koncentrat pomidorowy- 1,5 szklanki.

Jak ugotować Parówki po węgiersku

Definicja PARÓWKI PO WĘGIERSKU: Składniki Przepis - 8 parówek

- 40 dkg pieczarek

- 3 duże cebule

- koncentrat pomidorowy

- 1,5 szklanki bulionu

- vegeta, szczypta majeranku i tymianku Cebulę pokroić w kostkę i smażyć na oleju.

Dodać pieczarki pokrojone w paski i dalej smażyć aż będ? miękkie.

Dodac parówki pokrojone w księżyce. 

Zalać wszystko bulionem dodać koncentrat pomidorowy, przyprawy  i zagę?cić m?ką.

Można podawać z ryżem, makaronem lub ziemniakami.

Porcja wystarcza na 4  głodne osoby.

Czym jest Parówki po węgiersku znaczenie w Słownik P .