Przepis na Parówki z
SKŁADNIKI DO PARÓWKI Z co to jest
Gotowanie Parówki z groszkiem i pieczarkami. Składniki do cienkich parówek    •  puszka groszku.

Jak ugotować Parówki z groszkiem i pieczarkami

Definicja PARÓWKI Z GROSZKIEM I PIECZARKAMI: Składniki •  50 dag pieczarek
  
•  30 dag cienkich parówek
  
•  puszka groszku konserwowego
  
•  1 cebula, łyżka keczupu
  
•  2 łyżki startego żółtego sera, 2 łyżki przecieru pomidorowego
  
•  sól, pieprz
   Etapy przygotowania Na rozgrzanym tłuszczu poddusić pokrojoną w krążki cebulę. Dodać umyte i pokrojone pieczarki. Dusić, aż pieczarki będą miękkie, a cebula szklista. Dołożyć parówki pokrojone w plasterki i jeszcze kilka minut dusić. Na koniec dodać groszek, keczup, przecier pomidorowy, przyprawić do smaku pieprzem i solą. Na półmisku posypać startym żółtym serem. Podawać z tostami z bułki.

Czym jest Parówki z groszkiem i znaczenie w Słownik P .