Przepis na Pascha z białą
SKŁADNIKI DO PASCHA Z BIAŁĄ co to jest
Gotowanie Pascha z białą czekoladą. Składniki do 22%] * 15 dag rodzynek * tabliczka białej.

Jak ugotować Pascha z białą czekoladą

Definicja PASCHA Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ: SKŁADNIKI: * 2 l tłustego mleka * 0,6 l śmietany [22%] * 15 dag rodzynek * tabliczka białej czekolady * 1 szkl cukru pudru * 6 jajek * opakowanie biszkoptów podłużnych * 1 kostka masła * garść płatków migdałowych * aromat waniliowy WYKONANIE: 2 l mleka zagotować. Jajka zmiksować ze śmietaną i zalać gorącym mlekiem. Chwilę całość gotować na małym ogniu, aż masa się zwarzy. Następnie wylać masę na kilkakrotnie złożoną gazetę i dobrze odcisnąć. Rodzynki sparzyć. Masło utrzeć z cukrem na białą masę , wymieszać z serem, 1/2 rodzynek i aromatem. Tortownicę wyłożyć biszkoptami podłużnymi, rozsmarować na nich masę serową. Tak przygotowaną paschę polać rozpuszczoną na parze czekoladą, posypać pozostałymi rodzynkami i migdałami. Całość odstawić na kilka godzin do lodówki.

Czym jest Pascha z białą czekoladą znaczenie w Słownik P .