Przepis na Pasta fredda
SKŁADNIKI DO PASTA FREDDA co to jest
Gotowanie Pasta fredda. Składniki do latweSkładniki na 4 porcje • 250 gr makaronu • mozarella •.

Jak ugotować Pasta fredda

Definicja PASTA FREDDA: Przygotowanie: 10 minut

Trudność: bardzo latwe


Składniki na 4 porcje

• 250 gr makaronu • mozarella • puszka tunczyka w oliwie • pomidor • garsc rukoli • 10 oliwek • lyzka kaparow • oliwa, balsamico • sol, pieprz
Etapy przygotowania

1. Makaron ugotowac al dente, schlodzic w zimnej wodzie, osaczyc i wytrzec papierowym recznikiem. Pomidora, mozarelle, oliwki pokroic, wymieszac pozostale skladniki salatki. Polac 2-3 lyzkami oliwy i 1 lyzka balsamico. Doprawic sola i pieprzem do smaku.

Czym jest Pasta fredda znaczenie w Słownik P .