Przepis na Pasta jajeczna z
SKŁADNIKI DO PASTA JAJECZNA Z co to jest
Gotowanie Pasta jajeczna z warzywami. Składniki do pietruszki i koperku • 1 duża marchewka • 1/2.

Jak ugotować Pasta jajeczna z warzywami

Definicja PASTA JAJECZNA Z WARZYWAMI: Składniki • 4 jajka ugotowane na twardo • natka pietruszki i koperku • 1 duża marchewka • 1/2 małej cebuli • 5 zielonych oliwek ze słoiczka • pieprz ziołowy, sól, kwasek cytrynowy Etapy przygotowania 1. Jajka rozgnieść widelcem skrapiając je pięcioma kroplami soku z cytryny. Pietruszke i koperek drobniutko posiekać, marchewkę sterzeć na tarce o malutkich oczkach, cebulę pokroić w malutkie kosteczki, oliwki pokroić też na drobno. 2. Wszystkie składniki ze sobą wymieszać, dodać sól i pieprz ziołowy. Dobre po schłodzeniu w lodówce. Taką pastę dodajemy do kanapek. 

Czym jest Pasta jajeczna z warzywami znaczenie w Słownik P .