Przepis na Pasta jajeczno
SKŁADNIKI DO PASTA JAJECZNO co to jest
Gotowanie Pasta jajeczno-serowa. Składniki do dag twardego żółtego sera • 1 pęczek rzodkiewki • 1.

Jak ugotować Pasta jajeczno-serowa

Definicja PASTA JAJECZNO-SEROWA: Składniki • 6 jaj ugotowanych na twardo • 30-40 dag twardego żółtego sera • 1 pęczek rzodkiewki • 1 średnia cebula • 1 pęczek szczypiorku • majonez • musztarda • sól i pieprz do smaku Etapy przygotowania 1. Jajka, ser żółty i rzodkiewki ścieram na drobnych oczkach tarki jarzynowej, do tego dodaję drobno pokrojoną w kosteczkę cebulkę i posiekany szczypiorek. 2. Mieszam wszystko na sucho następnie dodaję majonez i musztardę, doprawiam solą i pieprzem.

Czym jest Pasta jajeczno-serowa znaczenie w Słownik P .