Przepis na Pasta kanapkowa z
SKŁADNIKI DO PASTA KANAPKOWA co to jest
Gotowanie Pasta kanapkowa z twarogu. Składniki do 2 jajka, 1 cebula • 1 pęczek szczypiorku • sól.

Jak ugotować Pasta kanapkowa z twarogu

Definicja PASTA KANAPKOWA Z TWAROGU: Składniki na 4 porcje

• 10 dag chudego twarogu • 2 jajka, 1 cebula • 1 pęczek szczypiorku • sól, pieprz
Etapy przygotowania

1. Twaróg mielimy lub przecieramy przez sito, jajka ugotowane na twardo siekamy w kosteczkę z połową cebuli i szczypiorkiem. Drugą połowę cebuli mielimy. 2. Łączymy wszystko w całość, doprawiamy solą i pieprzem. Do pasty możemy również dodać wędzone szprotki. Inne dodatki również wskazane.

Czym jest Pasta kanapkowa z twarogu znaczenie w Słownik P .