Przepis na pasta serowo
SKŁADNIKI DO PASTA SEROWO co to jest
Gotowanie pasta serowo-śmietanowa. Składniki do bryndzy owczej- 2/3 szklanki gęstej kwaśnej.

Jak ugotować pasta serowo-śmietanowa

Definicja PASTA SEROWO-ŚMIETANOWA: Produkty: - 30 dag tłustego twarogu
- 10 dag bryndzy owczej
- 2/3 szklanki gęstej kwaśnej śmietany
- 1 łyżeczka kminku
- słodka papryka
- sól
- pieprz do smaku Wykonanie: Kminek zalej wrzącą wodą i odstaw na kilka minut, a potem osącz. Twaróg utrzyj z bryndzą i śmietaną, przypraw do smaku i połącz z kminkiem. Podawaj do wiejskiego, razowego chleba z masłem i rzodkiewkami. Do pasty liptauer można dodać kapary i anchois, a śmietanę zastąpić miękkim masłem.

Czym jest pasta serowo-śmietanowa znaczenie w Słownik P .