Przepis na Pasta z kalarepki
SKŁADNIKI DO PASTA Z KALAREPKI co to jest
Gotowanie Pasta z kalarepki. Składniki do cebuli (ok. 15 g)1 lyzka orzechow wloskich1 lyzka (25 g.

Jak ugotować Pasta z kalarepki

Definicja PASTA Z KALAREPKI: Produkty: 100 g kalarepki
pół zabka czosnku
ćwierc cebuli (ok. 15 g)
1 lyzka orzechow wloskich
1 lyzka (25 g) twarozku wiejskiego
1 lyzeczka bulionu
sok cytrynowy
oliwa
sól Wykonanie: Kalarepke obrać, pokroić w kostke, dodac bulion i 1 lyzeczke soku cytrynowego, gotowac na malym ogniu 15 min. Wymieszać z posiekaną cebula, czosnkiem, orzechami i serem, przyprawić ziolami, solą i oliwą.

Czym jest Pasta z kalarepki znaczenie w Słownik P .