Przepis na Pasta z twarogu i
SKŁADNIKI DO PASTA Z TWAROGU co to jest
Gotowanie Pasta z twarogu i z oliwek. Składniki do 10 dag zielonych oliwek (bez pestek) 1 mała.

Jak ugotować Pasta z twarogu i z oliwek

Definicja PASTA Z TWAROGU I Z OLIWEK: Produkty: 40 dag tłustego twarogu
150 ml jogurtu
10 dag zielonych oliwek (bez pestek)
1 mała cebula
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
sól pieprz i sproszkowana słodka papryka do smaku.  Wykonanie: Twaróg rozetrzeć lub zmiksować z jogurtem i zieloną pietruszką. Czosnek przecisnąć przez praskę. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Oliwki posiekać. Wszystkie składniki połączyć i dobrze wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i papryką. 

Czym jest Pasta z twarogu i z oliwek znaczenie w Słownik P .