Przepis na Patelnia Xian z
SKŁADNIKI DO PATELNIA XIAN Z co to jest
Gotowanie Patelnia Xian z kolorowymi warzywami. Składniki do paski1 cebula pokrojona w cienkie.

Jak ugotować Patelnia Xian z kolorowymi warzywami

Definicja PATELNIA XIAN Z KOLOROWYMI WARZYWAMI: Składniki:
4 grzyby mu-err pokrojone w cienkie paski
1 cebula pokrojona w cienkie plasterki
1 średnia marchew pocięta w zapałki
100 g pędów bambusa pocietych w cienkie słupki
1/2 czerwonej papryki pokrojonej w cienkie paski
1/2 zielonej papryki pokrojonej w cienkie paski
100 g pieczarek pokrojonych w cienkie plastry
1 średni por pocięty w 1/2 cm krążki
100 g kukurydzy z puszki
100 g zielonego groszku
100 g kiełków fasoli mung
1/2 szklanki bulionu
2 łyżki mąki kukurydzianej
2 łyżki sosu sojowego
2 łyżeczki curry
1/2 łyżeczki sosu chili
3 łyżki oleju do smazenia Przygotowanie: Pokroić warzywa. Rozgrzać olej, przeszklić na nim cebulę. Dodać wszystkie warzywa, mieszając przesmażyć 1 min. Wlać rosół i tak długo gotować na małym ogniu aż się zrobi? półmiękkie. M?kę kukurydzianą wymieszać z niewielką ilości? wody, dodać do warzyw i zagotować. Dodać sos sojowy, curry i sos chili, dobrze wymieszać. Serwować gor?ce.

Czym jest Patelnia Xian z kolorowymi znaczenie w Słownik P .