Przepis na Pieczarki
SKŁADNIKI DO PIECZARKI co to jest
Gotowanie Pieczarki faszerowane. Składniki do jajka / 1 żółtko3-4 łyżeczki bułki tartej3 dag.

Jak ugotować Pieczarki faszerowane

Definicja PIECZARKI FASZEROWANE: 20 dag pieczarek
4 dag masła
1 cebula
1/2 surowego jajka / 1 żółtko
3-4 łyżeczki bułki tartej
3 dag żółtego sera
zielona pietruszka
sól, pieprz Pieczarki oczyścić, umyć, oddzielić kapelusze, trzony drobno posiekać.  Cebulę drobno pokroić i podsmażyć na ponad połowie masła. Posiekane pieczarki wymieszać z cebul?, jajkiem, bułką tart?, solą, pieprzem i zieloną pietruszką. Nadzieniem kopiasto napełniać kapelusze pieczarek, układać na brytfance, pokropić pozostałym masłem i na każdej położyć plasterek sera. Zapiec. Gdy pieczarki lekko się zarumieni? podawać udekorowane zieloną pietruszką.

Czym jest Pieczarki faszerowane znaczenie w Słownik P .