Przepis na Pieczarki z pastą
SKŁADNIKI DO PIECZARKI Z co to jest
Gotowanie Pieczarki z pastą z tuńczyka. Składniki do łyżki keczupu2 łyżki kwaśnej śmietany2 łyżki.

Jak ugotować Pieczarki z pastą z tuńczyka

Definicja PIECZARKI Z PASTĄ Z TUŃCZYKA: 16 dużych pieczarek
40 dag tuńczyka z puszki
2 łyżki keczupu
2 łyżki kwaśnej śmietany
2 łyżki masła
2 łyżki twarożku
sok z cytryny
sól, pieprz
7 jajek przepiórczych na twardo
zielona pietruszka
pomidorki koktajlowe Pieczarkom wyci?ć nóżki, kapelusze skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pierzem. Ułożyć na natłuszczonej blasze, piec ok. 15 min. w temp. 180 st. C. Tuńczyka wraz z zalewą zmiksować z keczupem, ?mietaną, masłem i twarożkiem. Doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do szprycki z końcówką w kształcie gwiazdki. Ostudzone pieczarki napełnić musem, ułożyć na tacy. Udekorować połówkami przepiórczych jajek, cz?stkami pomidorów i naci?.

Czym jest Pieczarki z pastą z tuńczyka znaczenie w Słownik P .