Przepis na Pieczeń wołowa w
SKŁADNIKI DO PIECZEŃ WOŁOWA W co to jest
Gotowanie Pieczeń wołowa w jarzynkach. Składniki do marchwi,8 dag selera,8 dag pietruszki,4 dag.

Jak ugotować Pieczeń wołowa w jarzynkach

Definicja PIECZEŃ WOŁOWA W JARZYNKACH: 60 dag wołowiny bez kości,
8 dag cebuli,
8 dag marchwi,
8 dag selera,
8 dag pietruszki,
4 dag groszku konserwow,
4 dag ketchupu,
2 dag mąki,
sól, pieprz,
barbecue

Mięso umyć, wyżyłować, zbić tłuczkiem, posypać solą i m?ką, obrumienić ze wszystkich stron, skropić wod? i dusić na małym ogniu pod przykryciem. Warzywa umyć, obrać opłukać, pokroić w paseczki, dodać do mięsa pod koniec duszenia. Miękkie mięso wyjąć, pokroić ukośnie w cienkie plastry w poprzek włókien, ułożyć na półmisku a do sosu dodać pozostał? m?kę wymieszaną z mał? ilości? wody oraz groszek i ketchup, chwilę pogotować, doprawić, polać mięso. Podawać z ziemniakami.

Czym jest Pieczeń wołowa w jarzynkach znaczenie w Słownik P .