Przepis na Pieczeń wołowa z
SKŁADNIKI DO PIECZEŃ WOŁOWA Z co to jest
Gotowanie Pieczeń wołowa z grzybami. Składniki do tłuszczu1 duża cebula1 łyżka mąki3 dag grzybów.

Jak ugotować Pieczeń wołowa z grzybami

Definicja PIECZEŃ WOŁOWA Z GRZYBAMI: Produkty: 70 dag wołowiny bez kości
6 dag tłuszczu
1 duża cebula
1 łyżka mąki
3 dag grzybów suszonych
sól do smaku
2 szklanki wody Wykonanie: Zalać grzyby 2 szklankami wody na kilka godzin. Mięso obrać dokładnie z błon, usunąć ścięgna, pobić tłuczkiem. Obsypać dookoła mąką i solą, obrumienić na rozgrzanym w szybkowarze tłuszczu. Włożyć oczyszczoną i pokrojoną cebulę i też podrumienić. Namoczone uprzednio grzyby pokroić w paski i wraz z wodą, w której się moczyły, dodać do mięsa. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 50 minut od momentu ppcw. Po otwarciu szybkowaru doprawić sos resztką mąki. Podawać pieczeń pokrojoną na plastry, polaną sosem z grzybami.

Czym jest Pieczeń wołowa z grzybami znaczenie w Słownik P .