Przepis na Pieczeń wołowa z
SKŁADNIKI DO PIECZEŃ WOŁOWA Z co to jest
Gotowanie Pieczeń wołowa z oliwkami. Składniki do wędzonego boczku w plasterkach 10 dag zielonych.

Jak ugotować Pieczeń wołowa z oliwkami

Definicja PIECZEŃ WOŁOWA Z OLIWKAMI: SKŁADNIKI: 1 kg. wołowiny na pieczeń 10 dag wędzonego boczku w plasterkach 10 dag zielonych oliwek bez pestek cebula szklanka oliwy szklanka czerwonego wytrawnego wina tymianek sól, pieprz WYKONANIE: Wołowinę obsmażyć ze wszystkich stron na 2 łyżkach oliwy. Pod koniec smażenia dodać posiekaną cebulę przełożyć do brytwanki, posolić, oprószyć pieprzem i obłożyc boczkiem. Zalać pozostałą oliwą oraz winem, posypać tymiankiem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 C, aż będzie miekkie (ok.2 godz). w połowie pieczenia dodać pokrojone w plasterki oliwki.

Czym jest Pieczeń wołowa z oliwkami znaczenie w Słownik P .