Przepis na Pieczeń wołowa z
SKŁADNIKI DO PIECZEŃ WOŁOWA Z co to jest
Gotowanie Pieczeń wołowa z wódką. Składniki do oliwy,6 dag tłuszczu,3 dag pietruszki,8 dag cebuli,7.

Jak ugotować Pieczeń wołowa z wódką

Definicja PIECZEŃ WOŁOWA Z WÓDKĄ: 80 dag wołowiny bez kości,
6 dag słoniny,
10 dag oliwy,
6 dag tłuszczu,
3 dag pietruszki,
8 dag cebuli,
7 dag marchwi,
20 dag pomidorów,
25 ml wódki czystej,
2 dag mąki,
sól, pieprz

Wołowinę rozbić na płaski płat, naszpikować słonina, posolić, popieprzyć, zwinąć w rulon, zwi?zać sznurkiem. Następnie oprószyć m?ką, obrumienić na oliwie i tłuszczu podlać wod?, dodać pokrojone warzywa i dusić do miękkości Przed podaniem dodać wódkę, przetarte, uduszone z dodatkiem tłuszczu pomidory i chwilę dusić.

Czym jest Pieczeń wołowa z wódką znaczenie w Słownik P .