Przepis na Pieczony boczek po
SKŁADNIKI DO PIECZONY BOCZEK co to jest
Gotowanie Pieczony boczek po wiejsku. Składniki do dag pieczarekkilka listków laurowych4 dość grube.

Jak ugotować Pieczony boczek po wiejsku

Definicja PIECZONY BOCZEK PO WIEJSKU: czerwona, zielona i żółta papryka
4 małe cebule
10 dag pieczarek
kilka listków laurowych
4 dość grube plastry surowego boczku
sól
pieprz
1 łyżka oleju
pęczek estragonu
2 łyżki musztardy
Papryki pokroić na kawałki, cebule na połówki. Ponadziewać na szpadki na przemian z pieczarkami i listkami laurowymi. Boczek umyć i osuszyć, grillować 10 minut z każdej strony. Szaszłyczki oprószyć solą i pieprzem, również grillować 10 minut. Od czasu do czasu smarować olejem. Posiekać listki estragonu, wymieszać z musztard?, przyprawić do smaku solą i pieprzem, posmarować boczek. Grillować jeszcze po 2 minuty z każdej strony. Podawać ze śwież? bagietką.

Czym jest Pieczony boczek po wiejsku znaczenie w Słownik P .