Przepis na Pieczony łosoś z
SKŁADNIKI DO PIECZONY ŁOSOŚ Z co to jest
Gotowanie Pieczony łosoś z nadzieniem. Składniki do pokrojonego w kostkę 1 pokrojona cebula 1.

Jak ugotować Pieczony łosoś z nadzieniem

Definicja PIECZONY ŁOSOŚ Z NADZIENIEM: Składniki: 2,2 kg świeżego łososia 225 g boczku, pokrojonego w kostkę 1 pokrojona cebula 1 pokrojona łodyga selera naciowego 2 pokrojone marchewki 2 szklanki krakersów, drobno pokruszonych 1 szklanka ugotowanego mięsa z homarów, krewetek lub krabów 0,5 szklanki wody 1 łyżeczka papryki pieprz
Sposób wykonania: Podgrzać piekarnik do temp 190 C. Dokładnie oczyścić łososia. Przygotować nadzienie podsmażając boczek do miękkości. Dodać cebulę, seler i marchewkę, poddusić do zmięknięcia. Odlać tłuszcz, ostudzić. Zmieszać krakersy z mięsem skorupiaków i przyprawami. Dodać do warzyw. Nadziać tym rybę, obwiązać nicią. Piec 40-45 minut pod przykryciem w wysmarowanej tłuszczem brytfannie podlewając wodą.

Czym jest Pieczony łosoś z nadzieniem znaczenie w Słownik P .