Przepis na Pierogi mięsne z
SKŁADNIKI DO PIEROGI MIĘSNE Z co to jest
Gotowanie Pierogi mięsne z pomidorami. Składniki do mięsem, 5 średnich pomidorów (40 dag), 4 dag.

Jak ugotować Pierogi mięsne z pomidorami

Definicja PIEROGI MIĘSNE Z POMIDORAMI: Składniki: 1 opakowanie mrożonych pierogów z mięsem, 5 średnich pomidorów (40 dag), 4 dag boczku wędzonego, 1 cebula (10 dag), 2 łyżki tartej bułki, 2 łyżki tartego żółtego sera, 2 łyżki masła, sól Sposób wykonania: Pierogi wrzucić do osolonej wrzącej wody, ugotować, wyjąć łyżką cedzakową, przelać gorącą wodą, osączyć. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić na grube plastry, posolić. Dno szerokiego naczynia wyłożyć cienkimi plasterkami boczku. Ułożyć na tym rzędami obok siebie: połowę pierogów, pomidory i drugą połowę pierogów. Zagłębienia miedzy pierogami wypełnić cebulą pokrojoną w kostkę. Posypać tartą bułką wymieszaną z serem i wiórkami masła. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st. C i piec bez przykrycia ok. 20 min.

Czym jest Pierogi mięsne z pomidorami znaczenie w Słownik P .