Przepis na Pierogi z ziołami
SKŁADNIKI DO PIEROGI Z ZIOŁAMI co to jest
Gotowanie Pierogi z ziołami. Składniki do soli 60 dag ziemniaków, 20 dag tłustego twarogu, 2 ząbki.

Jak ugotować Pierogi z ziołami

Definicja PIEROGI Z ZIOŁAMI: Składniki 35 dag maki pszennej, 1 jajko, szczyta soli 60 dag ziemniaków, 20 dag tłustego twarogu, 2 ząbki czosnku po 1 pęczku bazylii, tymianku oraz szczypiorku 3 łyżki parmezanu, 2 łyżeczki pasty "Pesto alla Genpvese", sól, pieprz     Etapy przygotowania 1. Z maki, jajka i soli zagnieść ciasto dodając tyle wody, aby było miękie i elastyczne. 2. Ziemniaki obrać, ugotować w posolonej wodzie. Nastepnie zemleć wraz z serem. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę, zioła drobno posiekać. Składniki wymeiszać dodając parmezan i pastę "Pesto alla Genovese", doprawić solą oraz pieprzem. 3. Ciasto rozwałkować, szklanką wycinac krązki i nakładac po 1 łyżeczce farszu, formować pierogi. Gotować je w osolonym wrzatku ok 5 minut.

Czym jest Pierogi z ziołami znaczenie w Słownik P .