Przepis na Piersi z kurcząt w
SKŁADNIKI DO PIERSI Z KURCZĄT co to jest
Gotowanie Piersi z kurcząt w makowej panierce. Składniki do Śródziemnomorska Bonduelle - 300.

Jak ugotować Piersi z kurcząt w makowej panierce

Definicja PIERSI Z KURCZĄT W MAKOWEJ PANIERCE: Produkty: Piersi z kurczaka - 0,8 kg
Sałatka Śródziemnomorska Bonduelle - 300 g
Kalafior  - 200 g
Ziemniaczki drobne - 250 g
Pistacje - 50 g
Ser Mozarella - 80 g
Mak - 150 g
Maliny - 150 g
Miód - 100 g
Marchewka  - 250 g
Pomarańcze - 350 g
Masło - 100 g
Ocet balsamiczny
Białko kurze - 50 g
Sól, pieprz biały
Likier pomarańczowy - 25 ml
Zioła do dekoracji Wykonanie: Piersi z kurcząt lekko zmrozić, pokroić na maszynie w cienkie plastry i nafaszerować Sałatką Śródziemnomorską wymieszaną z prażonymi pistacjami i serem Mozarellą doprawiając do smaku solą i białym pieprzem. Całość zawinąć w roladę, obtoczyć panierką z białka i maku. Piec w folii Alu przez 20 minut w temperaturze 160°C. Z malin sporządzić sos gotując je w małej ilości wody z dodatkiem miodu. Następnie maliny przetrzeć i zredukować do odpowiedniej konsystencji. Marchewkę zblanszować, glazurować na sklarowanym maśle, miodzie, dodać sok i skórkę ze świeżych pomarańczy oraz likier pomarańczowy, a następnie zredukować do konsystencji sosu. Roladkę ułożyć na talerzu ze wszystkimi dodatkami w fantazyjny sposób i udekorować świeżymi ziołami.

Czym jest Piersi z kurcząt w makowej znaczenie w Słownik P .