Przepis na Piętrowe tosty
SKŁADNIKI DO PIĘTROWE TOSTY co to jest
Gotowanie Piętrowe tosty. Składniki do 30 dag majonezu    •  4 łyżeczki łagodnej musztardy    •  10.

Jak ugotować Piętrowe tosty

Definicja PIĘTROWE TOSTY: Składniki •  12 plasterków wędzonego boczku
  
•  30 dag majonezu
  
•  4 łyżeczki łagodnej musztardy
  
•  10 liści sałaty
  
•  40 dag sera żółtego
  
•  8 kromek chleba tostowego
  
•  4 kromki chleba pełnoziarnistego ciemnego
  
•  natka pietruszki
   Etapy przygotowania 1.  Boczek wysmażyć na chrupko na suchej patelni. Majonez utrzeć z musztardą na sos. Chleb opiec w tosterze na złoty kolor, a natkę drobno posiekać.
    
2.  Obydwa rodzaje pieczywa posmarować sosem, przekładać sałatą, boczkiem, serem i natką tworząc zgrabne tościki. Można też dodać jajko ugotowane czy pomidora.
    
3.  Gotowe tosty przekroić na pół po przekątnej, przybrać natką, paseczkami boczku.

Czym jest Piętrowe tosty znaczenie w Słownik P .