Przepis na Pikantne steki
SKŁADNIKI DO PIKANTNE STEKI co to jest
Gotowanie Pikantne steki wołowe. Składniki do tymianek, oregano, bazylia, szczypiorek)2 łyżki octu.

Jak ugotować Pikantne steki wołowe

Definicja PIKANTNE STEKI WOŁOWE: 4 ząbki czosnku
po 3-4 łodyżki różnych ziół (natka, tymianek, oregano, bazylia, szczypiorek)
2 łyżki octu winnego
1 szklanka oleju
2 łyżki musztardy
1 łyżeczka suszonego majeranku
pieprz kajeński
4 duże podwójne steki wołowe z kości?
sól Z?bki czosnku przecisnąć przez praskę, wymieszać z posiekanymi ziołami, octem, olejem, musztard? oraz suszonym majerankiem. Przyprawić pieprzem kajeńskim. Marynat? posmarować steki, włożyć je do lodówki na 2 dni. Steki osączyć z marynaty, ułożyć je na rozgrzanym ruszcie. Grilować minutę z każdej strony. Posolić po upieczeniu.

Czym jest Pikantne steki wołowe znaczenie w Słownik P .