Przepis na Pikantny pasztet
SKŁADNIKI DO PIKANTNY PASZTET co to jest
Gotowanie Pikantny pasztet. Składniki do dag wątróbki1 kajzerka1 jajko1 marchewsól, pieprz.

Jak ugotować Pikantny pasztet

Definicja PIKANTNY PASZTET: 30 dag mięsa wieprzowego
30 dag mięsa wołowego
30 dag wątróbki
1 kajzerka
1 jajko
1 marchew
sól, pieprz ziołowy
gałka muszkatołowa nadzienie szpinakowe:
25 dag twarogu
2 duże cebule
1 ząbek czosnku Mięso obgotować, zmielić, wymieszać z namoczoną i odci?nięt? bułką, jajkiem, start? marchewką, pieprzem, solą i gałką. Cebulę posiekać, krótko obsmażyć na oleju, poddusić, wymieszać z twarogiem i roztartym czosnkiem, doprawić. Szpinak krótko obgotować w osolonym wrz?tku, starannie osączyć, obsmażyć na oleju, doprawić do smaku. Formę wyłożyć pergaminem, położyć połowę pasztetu, na to warstwę szpinaku, twarogu i pasztetu. Piec 1h w 180 st. C.

Czym jest Pikantny pasztet znaczenie w Słownik P .