Przepis na Pilaf Pourgouri
SKŁADNIKI DO PILAF POURGOURI co to jest
Gotowanie Pilaf Pourgouri. Składniki do czerwona2 łyżki Oliwy z Oliwek e.v. Gaea30 g makaronu.

Jak ugotować Pilaf Pourgouri

Definicja PILAF POURGOURI: Składniki
1 cebula
2 pomidory
1 mała papryka czerwona
2 łyżki Oliwy z Oliwek e.v. Gaea
30 g makaronu ryżowego Vermicelli Woh Hup
1 i 1/3 szklanki ryżu
1 i ½ szklanki bulionu drobiowego
sól i pieprz
świeża kolendra
Przygotowanie
>Posiekać cebulę. Pomidory sparzyć i zdjąć skórkę. Pokroić pomidory na cz?stki. Paprykę oczyścić i pokroić. W dużym garnku rozgrzać oliwę, dodać cebulkę, paprykę, bulion i zagotować, aż cebulka będzie miękka. Dodać ryż, wodę i dokładnie wymieszać. Zagotować, przykryć garnek i gotować przez około 5 minut. Dodać makaron, pomidory i gotować aż bulion będzie wchłonięty a ryż miękki. Dodać trochę wody jeśli będzie konieczność. Dodać sól i pieprz. Dokładnie zamieszać.
Podawanie
Podawać posypane kolendr?.

Czym jest Pilaf Pourgouri znaczenie w Słownik P .