Przepis na Pistacjowe
SKŁADNIKI DO PTACJOWE co to jest
Gotowanie Pistacjowe brzoskwinie. Składniki do różanej 120 g pistacji bez pestek 150 g miodu.

Jak ugotować Pistacjowe brzoskwinie

Definicja PISTACJOWE BRZOSKWINIE: Składniki: 6 ładnych brzoskwiń 2 łyżki wody różanej 120 g pistacji bez pestek 150 g miodu (najlepiej akacjowego) 1 cytryna 1 opakowanie lodów waniliowych Algida Sposób przyrzadzania: 1. Skrobaczką do warzyw obierz brzoskwinie ze skórki. 2. Do rondla wlej 400 ml wody. Dodaj 150 g miodu i sok wyciśnięty z połowy cytryny. Trzymaj na ogniu, aż syrop zgęstnieje. 3. Upraż na patelni pistacje na złoto. 4. Zmiksuj grubo pistacje i podgrzej jeszcze chwilę na patelni. 5. Brzoskwinie przekrój w poprzek i usuń pestki. 6. Połóż owoce skórką do góry, zalej syropem, polej kilkoma kroplami wody różanej i posyp pistacjami. 7. Wstaw do lodówki, by całość schłodzić i żeby syrop zgęstniał. 8. Podawaj z kulkami lodów waniliowych położonych na brzoskwini.

Czym jest Pistacjowe brzoskwinie znaczenie w Słownik P .