Przepis na Płonące banany
SKŁADNIKI DO PŁONĄCE BANANY co to jest
Gotowanie Płonące banany. Składniki do rum Banany obierz i przekrój wzdłuż na połówki. Jeśli nie s.

Jak ugotować Płonące banany

Definicja PŁONĄCE BANANY: - 4 banany
- cukier
- m?ka
- 1 jajko
- 6 łyżek masła
- rum Banany obierz i przekrój wzdłuż na połówki. Jeśli nie s? wystarczająco dojrzałe, posyp je cukrem. Jajko roztrzep widelcem w głębokim talerzu. Połówki bananów panieruj w m?ce i jajku. Na dużej patelni rozgrzej masło, usmaż banany. W rondelku rozgrzej rum. Banany ułóż na dużym talerzu, skrop rumem. Przed podaniem zapal. Możesz podawać z orzechami lub daktylami.

Czym jest Płonące banany znaczenie w Słownik P .