Przepis na Podwójne kanapki
SKŁADNIKI DO PODWÓJNE KANAPKI co to jest
Gotowanie Podwójne kanapki. Składniki do wileńskiego 2 łyżki masła 1 serek homogenizowany drobny.

Jak ugotować Podwójne kanapki

Definicja PODWÓJNE KANAPKI: Składniki: 1 bagietka
 
pół ciemnego chleba np. wileńskiego 2 łyżki masła 1 serek homogenizowany drobny szczypiorek kilka rzodkiewek kawałek ogórka 2 łyżki majonezu kilka plasterków wędliny liście sałaty Sposób przygotowania: Bagietkę pokroić na kromki, część posmarować masłem, a część twarożkiem wymieszanym z drobno posiekanym szczypiorkiem. Na kanapkach ze szczypiorkiem położyć plasterki ogórka, przykryć bułką, na wierzchu położyć kawałek rzodkiewki, spiąć wykałaczkami lub szpadkami. Kromki chleba posmarować majonezem, na połowie położyć po plasterku wędliny. Przykryć liściem sałaty i kromką chleba. Udekorować rzodkiewką i plasterkiem ogórka, spiąć.

Czym jest Podwójne kanapki znaczenie w Słownik P .