Przepis na Polędwica wołowa w
SKŁADNIKI DO POLĘDWICA WOŁOWA co to jest
Gotowanie Polędwica wołowa w bekonie. Składniki do plasterek Szpinak - około 50 g. Młode ziemniaki.

Jak ugotować Polędwica wołowa w bekonie

Definicja POLĘDWICA WOŁOWA W BEKONIE: Produkty: Polędwica wołowa - 150 g.
Bekon - 1 plasterek
Szpinak - około 50 g.
Młode ziemniaki - 3 szt.
Borowiki - 3 szt.
Młody czosnek - 2 gałązki
Pomidorki cherry - 2 szt.
Kiełki
Ser oscypek - 1 gruby plaster
Świeży tymianek Wykonanie: Polędwicę nasmarować marynatą (tymianek, olej, czosnek, sól, pieprz) i pozostawić na 24 godz. Polędwicę owinąć bekonem i przesmarować z jednej strony warstwą szpinaku przyprawionym solą, pieprzem, czosnkiem i odrobiną śmietany. Zawinąć w roladki i grillować do miękkości. Gotowane ziemniaki wydrążyć i napełnić sosem z borowików sporządzonym z podsmażonych z cebulką pokrojonych borowików, które następnie zalewa się śmietaną 30%, dusi do odparowania i przyprawia solą, pieprzem, czosnkiem i tymiankiem.
Pomidorki, czosnek i plasterek oscypka grillować kilka minut. Wszystko ułożyć na talerzu dekorując gałązkami tymianku, liściem laurowym oraz kiełkami i sosem na bazie demi-glace.

Czym jest Polędwica wołowa w bekonie znaczenie w Słownik P .