Przepis na Pomarańcze z sosem
SKŁADNIKI DO POMARAŃCZE Z co to jest
Gotowanie Pomarańcze z sosem migdałowym. Składniki do likieru pomarańczowego- pół szklanki śmietany.

Jak ugotować Pomarańcze z sosem migdałowym

Definicja POMARAŃCZE Z SOSEM MIGDAŁOWYM: Produkty: - 4 wyfiletowane pomarańcze
- 4 łyżki likieru pomarańczowego
- pół szklanki śmietany kremówki
- 2 czubate łyżki cukru
- 1 łyżka orzeszków pistacjowych
- 2 łyżki migdałów w płatkach Wykonanie: Cząstki pomarańczy ułożyć na talerzu. Na patelni przyrumienić cukier na złoty kolor. Dodać migdały i śmietanę. Zagotować. Pomarańcze polać sosem i posypać orzeszkami.

Czym jest Pomarańcze z sosem migdałowym znaczenie w Słownik P .