Przepis na Pomarańczowa zupa
SKŁADNIKI DO POMARAŃCZOWA co to jest
Gotowanie Pomarańczowa zupa z białym mięsem. Składniki do kremowej 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej.

Jak ugotować Pomarańczowa zupa z białym mięsem

Definicja POMARAŃCZOWA ZUPA Z BIAŁYM MIĘSEM: SKŁADNIKI: 4 spore pomarańcze 300 ml smietanki kremowej 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1/2 szkalnki czerwonego wina wytrawnego odrobina soku z cytryny 4 szklanki lekkiego warzywnego bulionu 300 g pokrojonych w kostkę piersi z kurczaka WYKONANIE: Pomarańcze sparzyć, obrać ze skórki. Skórkę posiekać, dodać do wrzącego bulionu. Mięso z kurczaka podsmażyć. Dodać do bulionu. Dodać mód, wino i sok z cytryny. Pomarańcze podzielić na cżastki. Zupę zdjąć z ognia, zagęścić mąką ziemniaczaną, czastki pomarańczy układać na talerzu i zalewać zupą.

Czym jest Pomarańczowa zupa z białym znaczenie w Słownik P .