Przepis na Pomidory
SKŁADNIKI DO POMIDORY co to jest
Gotowanie Pomidory faszerowane sałatką majonezową. Składniki do pomidory (około pół kg) - pół.

Jak ugotować Pomidory faszerowane sałatką majonezową

Definicja POMIDORY FASZEROWANE SAŁATKĄ MAJONEZOWĄ: Dla dziecka od: 1 roku Składniki: - 3 duże pomidory (około pół kg) - pół małego słoika majonezu (może być wymieszany pół na pół z gęstym jogurtem lub śmietaną) - jarzyny gotowane (zielony groszek, kukurydza, ziemniaki, włoszczyzna) lub surowe (papryka, ogórek, cebula, seler naciowy, zielenina) - inne dodatki (jajka na twardo, tuńczyk, wędlina) - sól i pieprz Sposób przyrządzania: Przekrój pomidory na pół, łyżeczką delikatnie wydrąż środki. Miąższ (bez soku) posiekaj i wymieszaj z pozostałymi składnikami. Otrzymanym farszem napełnij miseczki pomidorów. 
 

Czym jest Pomidory faszerowane sałatką znaczenie w Słownik P .