Przepis na Pomidory
SKŁADNIKI DO POMIDORY co to jest
Gotowanie Pomidory faszerowane tuńczykiem. Składniki do tuńczyka w sosie własnym - 2 ząbki czosnku.

Jak ugotować Pomidory faszerowane tuńczykiem

Definicja POMIDORY FASZEROWANE TUŃCZYKIEM: Składniki na 4 porcje: - 4 pomidory - puszka tuńczyka w sosie własnym - 2 ząbki czosnku - 4 łyżki majonezu light - zioła prowansalskie - cytryna - świeżo zmielony pieprz. Jedna porcja: 150 kcal. Wykonanie: 1. pomidory umyj, osusz, przekrój na połowy i dokładnie wydrąż, a następnie przekręć je, aby osączyć z soku 2. do osączonych połówek pomidora włóż po połowie łyżki majonezu, posyp ziołami prowansalskimi i pieprzem, a następnie napełnij osączonym z zalewy tuńczykiem 3. z wyszorowanej, sparzonej cytryny zetnij cienkie paseczki skórki. Pomidory skrop sokiem z cytryny i posyp paseczkami skórki z cytryny.

Czym jest Pomidory faszerowane znaczenie w Słownik P .