Przepis na Princessa
SKŁADNIKI DO PRINCESSA co to jest
Gotowanie Princessa. Składniki do 30% * 2 łyżki cukru pudru * 2 śmietan fixy * 2,5 batona Princessa.

Jak ugotować Princessa

Definicja PRINCESSA: SKŁADNIKI: Biszkopt z 4 jaj Masa: * 1/2L śmietany 30% * 2 łyżki cukru pudru * 2 śmietan fixy * 2,5 batona Princessa kokosowa(biała) XXL * puszka ananasa (340 g) Wierzch: * polewa czekoladowa * 1/2 batona Princessa * wiórki kokosowe Dodatkowo: mały słoik nutelli SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA Upiec biszkopt i przekroić na dwa cienkie placki. Blaszka 24X30 lub tortownica ok. 27 cm. Masa: Śmietanę ubić, dodać cukier i śmietan fixy. Pierwszy placek biszkoptowy nasączyć sokiem z ananasa. Posmarować go miękką nutellą (można podgrzać w mikrofali). Nałożyć masę. Na masę drugi placek biszkoptowy nasączony sokiem z ananasa. Wierzch posmarować polewą czekoladową, posypać połówką pokruszonego batonika i wiórkami kokosowymi.

Czym jest Princessa znaczenie w Słownik P .