Przepis na Przekąska dla
SKŁADNIKI DO PRZEKĄSKA DLA co to jest
Gotowanie Przekąska dla piwoszy. Składniki do mieszanego mięsa mielonego 1/2 łyżeczki tymianku i.

Jak ugotować Przekąska dla piwoszy

Definicja PRZEKĄSKA DLA PIWOSZY: Składniki cebulka 2 zabki czosnku 400 g mieszanego mięsa mielonego 1/2 łyżeczki tymianku i oregano 5 łyżek koncetratu pomidorowego 300 g mrożonego ciasta francuskiego 200 g startego sera żółtego łyżka zieleniny tłuszcz do blachy Sposób wykonania Na patelni zeszklić cebulę i czosnek. Dodać mięso, podsmażyć. Dołożyć koncentrat, przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Rozgrzać piekarnik do temperatury 200 stopni. Ciasto rozwinąć. Blachę wysmarować tłuszczem, wyłożyć ciasto, mięso ułożyć w równych odstępach. Posypać serem i zieleniną. Pokroić na kwadraty. Blachę wstawić do piekarnika. Piec 20 min. Wystudzić. Można podawać z surówkami.

Czym jest Przekąska dla piwoszy znaczenie w Słownik P .