Przepis na Przysmak grzybowo
SKŁADNIKI DO PRZYSMAK co to jest
Gotowanie Przysmak grzybowo-marchewkowy. Składniki do boczniaków2 ząbki czosnku15 dag gęstej.

Jak ugotować Przysmak grzybowo-marchewkowy

Definicja PRZYSMAK GRZYBOWO-MARCHEWKOWY: 1 kg marchwi
60 dag małych cebulek
50 dag boczniaków
2 ząbki czosnku
15 dag gęstej kwaśnej śmietany
4 łyżki oleju
2 pęczki zielonej pietruszki
sól, pieprz Marchew pokroić w grube plastry. Czosnek drobno posiekać, cebule pokroić na ćwiartki. Na rozgrzanym oleju podsmażyć cebule i czosnek, dodać pokrojone grzyby, marchew, smażyć ok. 10 min. Przyprawić. Polać ?mietaną i posypać posiekaną naci?. Podawać z makaronem, ryżem lub kasz?.

Czym jest Przysmak grzybowo-marchewkowy znaczenie w Słownik P .