Przepis na Przysmak z młodą
SKŁADNIKI DO PRZYSMAK Z MŁODĄ co to jest
Gotowanie Przysmak z młodą kapustą. Składniki do natki pietruszki • 1 pęczek koperku • 1 pęczek.

Jak ugotować Przysmak z młodą kapustą

Definicja PRZYSMAK Z MŁODĄ KAPUSTĄ: SKŁADNIKI: • 1 główka młodej kapusty • 1 pęczek natki pietruszki • 1 pęczek koperku • 1 pęczek dymki • olej z pestek winogron • sól, pieprz, cukier WYKONANIE: 1. Z kapusty usunąć głąb i poszatkować ją niezbyt drobno. 2. Pietruszkę, koperek i dymkę posiekać. Dodać do kapusty. 3. Wszystko posolić, oprószyć pieprzem, posłodzić do smaku. Lekko przemieszać i odstawić na kilka minut żeby warzywa puściły sok. 4. Dodać odrobinę oleju (jeżeli ktoś woli może zastąpić go majonezem). Wymieszać. W razie potrzeby jeszcze doprawić.

Czym jest Przysmak z młodą kapustą znaczenie w Słownik P .