Przepis na Przystawka
SKŁADNIKI DO PRZYSTAWKA co to jest
Gotowanie Przystawka kalafiorowa. Składniki do 1/2 łyżki masła 1 cebula 2 łyżki kefiru odrobina.

Jak ugotować Przystawka kalafiorowa

Definicja PRZYSTAWKA KALAFIOROWA: SKŁADNIKI: 1 mały kalafior 100 g sera rokpol 1 i 1/2 łyżki masła 1 cebula 2 łyżki kefiru odrobina startego sera żółtego 1 łyżka posiekanej pietruszki 1 łyżeczka suszonego tymianku pieprz WYKONANIE: Kalafior umyć, podzielić na różyczki, ugotować na parze. Masło rozpuścic w rondelku, dodać rokpol oraz cebulę. Wymieszać, podgotować na małym ogniu. Zdjąć z ognia, zmiksować na jednolitą masę. Gdy całkowicie ostygnie, dodać kefir i przyprawy. Kalafior ułożyć w żaroodpornym naczyniu, polać sosem, posypać startym serem, zapiekać kilka minut.

Czym jest Przystawka kalafiorowa znaczenie w Słownik P .