Przepis na Pstrąg faszerowany
SKŁADNIKI DO PSTRĄG co to jest
Gotowanie Pstrąg faszerowany kaszą jęczmienną, wątróbką drobiową i kurkami. Składniki do g, nie.

Jak ugotować Pstrąg faszerowany kaszą jęczmienną, wątróbką drobiową i kurkami

Definicja PSTRĄG FASZEROWANY KASZĄ JĘCZMIENNĄ, WĄTRÓBKĄ DROBIOWĄ I KURKAMI: Składniki: (4 porcje) Pstrąg – 4 szt. (po ok. 300 g, nie patroszone) Kasza jęczmienna – 150 g Wątróbka drobiowa – 150 g Kurki – 100 g Morele suszone – 50 g Cebula – 80 g Jogurt – 1 naturalny Koper – 1 pęczek Sól, pieprz  
Sposób przyrządzenia: Pstrągi wypatroszyć przez grzbiet (utworzyć kieszeń). Przygotować farsz. Kaszę ugotować, wątróbki, kurki, cebulę i morele lekko podsmażyć, doprawić. Całość wymieszać. Wypełnić każdego pstrąga farszem. Polać jogurtem z koprem i odrobiną czosnku. Piec ok. 20 minut/ 180 st. C.

Czym jest Pstrąg faszerowany kaszą znaczenie w Słownik P .