Przepis na Pstrąg na gorąco w
SKŁADNIKI DO PSTRĄG NA GORĄCO co to jest
Gotowanie Pstrąg na gorąco w majonezie. Składniki do 5 dag cebuli, łyżka zielonych solonych nasion.

Jak ugotować Pstrąg na gorąco w majonezie

Definicja PSTRĄG NA GORĄCO W MAJONEZIE: Składniki: 80 dag pstrągów, 3/4 szklanki majonezu 5 dag cebuli, łyżka zielonych solonych nasion nasturcji, 3 korniszony, natka pietruszki, mąka, sól, pieprz, oliwa lub olej. Wykonanie: Majonez wymieszać z drobno posiekaną cebulą i korniszonami, dodać posiekaną zieloną pietruszkę i nasiona nasturcji. Wymieszać. Oczyszczone i umyte ryby panierować w mące i smażyć, wkładając je na patelnię z rozgrzaną oliwą. Zrumienić po obu stronach, posolić, posypać pieprzem. Usmażone ryby wyłożyć na gorący półmisek, polać przygotowanym sosem. Podawać z frytkami oraz kalafiorem.

Czym jest Pstrąg na gorąco w majonezie znaczenie w Słownik P .