Przepis na Pstrąg nadziewany
SKŁADNIKI DO PSTRĄG co to jest
Gotowanie Pstrąg nadziewany migdałami i musztardą. Składniki do pokrojonych w plasterki, 4 łyżki.

Jak ugotować Pstrąg nadziewany migdałami i musztardą

Definicja PSTRĄG NADZIEWANY MIGDAŁAMI I MUSZTARDĄ: SKŁADNIKI: 4 pstrągi, 4 łyżki migdałów pokrojonych w plasterki, 4 łyżki musztardy, sól, pieprz, sok z cytryny. WYKONANIE: Pstrągi sprawić, umyć i osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, natrzeć solą i pieprzem. Każdą rybę napełnić musztardą i migdałami. Pstrągi zawinąć w folię aluminiową, tak aby powstały papiloty i piec w temp. 200°C ok. 45 min.

Czym jest Pstrąg nadziewany migdałami i znaczenie w Słownik P .