Przepis na Pstrąg w boczku i
SKŁADNIKI DO PSTRĄG W BOCZKU co to jest
Gotowanie Pstrąg w boczku i migdałach. Składniki do 12 dag masła- 1 ząbek czosnku- sok z 1 cytryny.

Jak ugotować Pstrąg w boczku i migdałach

Definicja PSTRĄG W BOCZKU I MIGDAŁACH: Produkty: - 4 pstrągi
- 10 dag płatków migdałowych
- 12 dag masła
- 1 ząbek czosnku
- sok z 1 cytryny
- 12 plastrów boczku
- sól
- pieprz Wykonanie: Czosnek obierz i posiekaj. Utrzyj 8 dag migdałów z 10 dag masła, dodaj czosnek, przypraw solą i pieprzem. Resztę płatków zrumień na maśle. Ryby oczyść i umyj, posmaruj w środku masłem z migdałami i czosnkiem. Każdą rybę zawiń w 3 plasterki boczku, a potem w folię aluminiową. Piecz po 8 minut z każdej strony. Podawaj polane masłem z migdałami i sokiem cytrynowym.

Czym jest Pstrąg w boczku i migdałach znaczenie w Słownik P .