Przepis na Pstrąg w majonezie
SKŁADNIKI DO PSTRĄG W co to jest
Gotowanie Pstrąg w majonezie. Składniki do dkg galarety rybnej, pomidor, cytryna, śliwki z wina.

Jak ugotować Pstrąg w majonezie

Definicja PSTRĄG W MAJONEZIE: SKŁADNIKI: 4 pstrągi, wywar z warzyw, majonez, 5 dkg galarety rybnej, pomidor, cytryna, śliwki z wina, groszek konserwowy i natka pietruszki do dekoracji, sól, pieprz i sok z cytryny do smaku. WYKONANIE: Oczyszczone pstrągi wypatroszyć, przecinając wzdłuż brzucha, wyjąć wnętrzności, uważając aby nie uszkodzić woreczka żółciowego. Następnie wyjąć oczy i skrzela, umyć, włożyć do wywaru z warzyw, ugotować, wystudzić w wywarze. Potem wyjąć, ułożyć na półmisku, polać majonezem wymieszanym z tężejącą galaretą, pozostawic do stężenia, udekorować.

Czym jest Pstrąg w majonezie znaczenie w Słownik P .