Przepis na Pstrąg wędzony w
SKŁADNIKI DO PSTRĄG WĘDZONY W co to jest
Gotowanie Pstrąg wędzony w dipie ogórkowo-mietowym. Składniki do osobę)    •  1/2 szkl. gęstej.

Jak ugotować Pstrąg wędzony w dipie ogórkowo-mietowym

Definicja PSTRĄG WĘDZONY W DIPIE OGÓRKOWO-MIETOWYM: Składniki •  filety z pstrąga wędzonego (po 2 na osobę)
  
•  1/2 szkl. gęstej kwaśnej śmietany 18%
  
•  10 dkg sera typu tosca
  
•  1 ogórek
  
•  2 łyzki siekanego koperku
  
•  kilka listków świeżej mięty, sól, pieprz
   Etapy przygotowania Śmietanę wymieszać z serkiem, dodać ogórek pokrojony w bardzo cienkie słupki (julienne), siekany koperek i drobno posiekane listki mięty, posolić, popieprzyć. Rybę podawać na dipie, udekorować plastrami ogórka i listkami mięty.

Czym jest Pstrąg wędzony w dipie znaczenie w Słownik P .