Przepis na Pstrag z
SKŁADNIKI DO PSTRAG Z co to jest
Gotowanie Pstrag z czosnkowym masłem. Składniki do sol, - pieprz, - majeranek, - cytryna. Wykonanie.

Jak ugotować Pstrag z czosnkowym masłem

Definicja PSTRAG Z CZOSNKOWYM MASŁEM: Składniki: - pstrag, - olej, - maslo, - czosnek, - sol, - pieprz, - majeranek, - cytryna. Wykonanie: Pstraga umyc, natrzec sola i majerankiem, pokropic sokiem z cytryny. Poczekac ok. godzine az ryba nabierze zapachu i smaku. Oproszyc delikatnie maka i usmazyc. W tym czasie roztopic maslo z dwoma zabkami czosnku, zostawic. Kiedy pstrag bedzie juz na talezu, polac go maslem z czosnkem i skropic cytryna.

Czym jest Pstrag z czosnkowym masłem znaczenie w Słownik P .